MPB: 218 gjoba për shoferët në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

by admin
Spread the love

(SPB) Shkup edhe dje (12.07.2023) ka vazhduar me kontrolle të shtuara në trafik, kështu që vetëm në të territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 218 gjoba, nga të cilat: 35 për tejkalim të shpejtësisë, 17 sanksione për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 25 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve.

Nga MPB-ja njoftojnë dhe për tre gjoba për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, pesë sanksione për kalimin në semafor të kuq, dy sanksione për mosvënien e rripit të sigurisë…

Sipas njoftimit të MPB-së kontrollet në komunikacion do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Andaj apelojnë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit që së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gifYou may also like