Çfarë i bëjnë trupit valët e telefonit?

by admin
Spread the love

Epoka dixhitale sa ndihmuese është aq edhe shkatërruese duket të jetë. Organizata Kombëtare e Shëndetit dhe disa mjekë rusë, paralajmërojnë se telefonët celulare janë të dëmshëm për shëndetin. Ata janë të shqetësuar seriozisht për efektet e fushave elektromagnetike në trupin tonë. Rrezatimi elektromagnetik nga telefonët celularë, është veçanërisht i rrezikshëm për gratë shtatzëna dhe fëmijët.

Source

You may also like