Çeku jep lajmin e shumëpritur, Kosova po bëhet dy stadiume të certifikuara ndërkombëtarisht

by admin
Spread the love

Ministri i Ministrisë së Rinisë Kulturës dhe Sportit (MKRS), Hajrulla Çeku ka zbuluar se gjithçka është gati për nisjen e punimeve në stadiumin olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Çeku tha se shpronësimet kanë përfunduar, leja ndërtimore është siguruar e Kosova po bëhet me dy stadiume të certifikuara ndërkombëtarisht, raporton KosovaPress.

“E gjatë dhe e mundimshme ishte rruga për t’i përmbyllur të gjitha procedurat që do të duhej të kishin mbaruar në vitin 2019, para nisjes së renovimit.

Shpronësimet kanë përfunduar, kushtet e ndërtimit dhe leja ndërtimore janë siguruar, borxhet e akumuluara ndër vite (komunalitë) janë paguar, kontrata me operatorin është zgjatur, zotimi për buxhet është siguruar.

Punët do t’i monitorojmë në baza ditore, asnjë vonesë nuk do të tolerohet. Kosova do të bëhet edhe me dy stadiume të certifikuara ndërkombëtarisht”, shkroi Çeku në “Facebook”.

You may also like