Aplikacioni “Ofro24” – Gjithçka në një vend në shqip: shërbime, oferta…

by admin
Spread the love

Platforma Ofro24 e ka per qellim tju ndihmoje në jetën e përditshme në gjetjen e ofertave dhe shërbimeve të ndryshme nga shqiptare për shqiptare anë e mbanë botës.

Fokusi është të krijojmë një platformë të vetme për bizneset të ofrojnë shërbimet e tyre dhe konsumatorët të kenë qasjen sa më të lehte ndaj këtyre shërbimeve

Aplikacioni është aktiv pë „Android“ dhe „iOS“ edhe mund te zrypet te faqja www.ofro24.com

You may also like