Shqipëria 3 medalje në Kampionatin Ballkanik të Karatesë në Tiranë

by admin
Spread the love

Kjo fundjavë ka ulur siparin e Kampionatit Ballkanik të Karatesë për të rritur dhe veteranë që u zhvillua për herë të parë në Tiranë në sallën olimpike “Feti Borova”.

Mbi 360 sportistë që përfaqësojnë jo vetëm Shqipërinë e Kosovën, por dhe Serbinë, Maqedoninë e Veriut, Bosnje-Hercegovinë, Greqinë, Turqinë, Kroacinë, Bullgarinë apo edhe Rumaninë, kanë bërë të mundur zhvillimin e një kampionati mjaft interesant duke arritur qëllimin e tij dhe ka justifikuar besimin e federatës ballkanike që I besoi Shqipërisë organizimin e tij.

“Ju falënderoj të gjithëve dhe uroj që ky kampionat të përcjellë paqe dhe çdo gjë të bukur që përfaqëson”, tha Petrit Baba, President i Federatës së Karatesë.

Por më i kënaqur me organizimin e Shqipërisë është presidenti i Federatës Ballkanike të Karatesë, Davor Çipek.

“Unë jam shumë i mrekulluar me organizimin e Shqipërisë dhe të Tiranës. Një nivel i lartë organizimi dhe mikpritje e mendoj se të gjithë u ndjenë të lumtur në Tiranë. Me këtë që shoh nuk do të jetë e largët dita që Shqipëria të bëjë dhe aktivitete më të mëdha. Dhe besoj se e meriton”, tha Davor Çipek, President i Federatës Ballkanike të Karatesë.

Shqipëria e mbylli këtë aktivitet me 3 medalje, një të artë për veteran, një argjendi për peshën deri në 60 kg dhe një tjetër po të argjendtë për peshën deri në 67 kg.


Top Channel

You may also like