Renditja në grupe dhe 14 skuadra të kualifikuara në Champions League

by admin
Spread the love

Sonte janë zhvilluar takimet e fundit të fazës së Grupeve në katër grupe, A, B, C dhe D.

Dihen 14 skuadra të kualifikuara dhe dy do të dihen nesër, që do të kompletojnë 16 skuadrat për në të tetën e finales.

Në të tetën e finales së Championsin janë kualifikuar: Bayern Munihu, Copenhagen, Arsenali, PSV, Real Madridi, Napoli, Interi, Sociedad, Atletico Madrid, Lazio, Dortmund, Manchester City, Leipzig e Barcelona.

Grupi A

Manchester Utd – Bayern 0:1 (0:0)
Copenhagen – Galatasaray 1:0 (0:0)

Renditja 

1. Bayern    6    5    1    0    12:6    16
2. Copenhagen    6    2    2    2    8:8    8
3. Galatasaray    6    1    2    3    10:13    5
4. Manchester Utd    6    1    1    4    12:15    4

Grupi B

Lens – Sevilla 2:1 (0:0)
PSV – Arsenali 1:1 (0:1)

Renditja

1. Arsenal    6    4    1    1    16:4    13
2. PSV    6    2    3    1    8:10    9
3. Lens    6    2    2    2    6:11    8
4. Sevilla    6    0    2    4    7:12    2

Grupi C 

Napoli – Braga 2:0 (2:0)
Union Berlini – Real Madrid 2:3 (1:0)

Renditja

1. Real Madrid    6    6    0    0    16:7    18
2. Napoli    6    3    1    2    10:9    10
3. Braga    6    1    1    4    6:12    4
4. Union Berlin    6    0    2    4    6:10    2

Grupi D

Salzburg – Benfica 1:3 (0:2)
Interi – Sociedad 0:0 (0:0)

Renditja

1. Sociedad    6    3    3    0    7:2    12
2. Inter    6    3    3    0    8:5    12
3. Benfica    6    1    1    4    711    4
4. Salzburg        6    1    1    4    5:7    4

You may also like