Perla shqiptare | Shqip

by admin
Spread the love

Perla shqiptare:
“Ademi a.s. ishte shqiptar!”
“Feja e shqiptarit është shqiptaria!”
“Muhamedi a.s. rrjedh nga një fis shqiptar”
“Gjuha shqipe është bazë e të gjitha gjuhëve”
“Zoti është shqiptar!”
Si mos të dalin këso lloj perlash nga një shoqëri e cila
– Institutin më të lartë shkencor e ka “Big Brother VIP”!
– “Akademikët” e shoqërisë i ka Analistat!
– “Kongreset shkencore” i ka të nivelit të 20 tetorit të Deçanit!
– “Bibliotekat” më të famshme dhe më të frekuentuara i ka klubet e natës
– Tregun më profitabil e ka shitblerjen e “titujve dhe hulumtimeve shkencore”

Nga: Dr. Rijad Imeri

You may also like