Momente intime mes Heidit dhe Romeos në BBVA

by admin
Spread the love

 

 

Në një nga këto mbrëmje të qeta në shtëpinë e Big Brother VIP, Romeo dhe Heidi kanë ndarë disa momente të ngrohta dhe intime, duke shtuar një tjetër faqe në historinë e tyre të ndërlikuar brenda lojës.

Të shtrirë secili në krevatin e vet, ata kanë shkëmbyer fjalë të ëmbla dhe ndjenja të thella. Romeo nuk i ka mbajtur dot për vete ndjenjat e tij të fshehta dhe ka rrëfyer për Heidin dëshirën e tij të madhe ta shohë atë në altar në vend të Ilnisës. “Do ishe shumë e bukur, do ngjaje shumë bukur,” i tha Romeo, duke shtuar se ka shumë dëshirë ta përqafojë.

Pas një shkëmbimi të shikimeve dhe mendimesh, Heidi e pyet Romeon se çfarë po mendon, dhe pas një heshtjeje të vogël, Romeo zbërthen mendimet e tij. “Po mendoj sa bukur do ngjaje ti sot atje lart. S’po tallem”, thotë ai me një ton të sinqertë.

Heidi, e prekur nga fjalët, e pranon se ajo gjithashtu merr me seriozitet këto momente mes tyre dhe ndjen të njëjtën dëshirë për afrimitet. “Hajde më përqafo”, i thotë ajo, dhe pa hezituar, Romeo ngrihet, e përqafojnë të dy njëri-tjetrin dhe shkëmbejnë një puthje të ëmbël.

Pas përqafimit, Romeo shtrihet sërish në krevatin e tij, por jo pa ndarë një vëzhgim të thellë për mungesën e ndjesës së plotësisë në momentet kur Heidi nuk është aty. “E di çfarë mendoj ndonjëherë? Se di si do bëja pa ty dhe pa Lisin në këtë shtëpi”, thotë ai, ndërsa Heidi e pranon se ajo gjithashtu ka menduar të njëjtën gjë. “Pa ty ishte bosh”, i thotë ajo.

Këto rrëfime mes tyre tregon thellësinë dhe përbërjen e lidhjes së tyre, që vazhdon të lulëzojë ndër muret e shtëpisë së Big Brother VIP. Momentet e ndarjeve të tilla janë të rralla dhe të çmuara, veçanërisht në një ambient të mbushur me tension dhe spektakël si Big Brother, ku çdo veprim dhe fjalë është nën vëzhgim. Ndërkohë që loja vazhdon dhe ndërveprimet ndërmjet konkurrentëve intensifikohen, mbetet për t’u parë se si do të evoluojë marrëdhënia mes Romeo dhe Heidi në ditët në vijim.

You may also like