Më 3 shkurt, fillon pjesa pranverore e kampionatit – Shqip

by admin
Spread the love

Pjesa e dytë e kampionatit në elitën e volejbollit të Maqedonisë Veriut starton me fazën e play off dhe play out, që do të thotë se në fazën e play off, do të garojnë gjashtë ekipet e para si Strumica, UGD Shtipi, Liria, Rabotniçki, Universiteti i Tetovës dhe Vesna Probishtip, ndërsa në play out, ekipet nga vendi i shtatë si Shkëndija. Boreci, Susheva, Janta Volej, Vardari dhe Makedonija Xhio.

Në xhiron e parë që do të zhvillohet më 3 shkurt në play off takohen: Liria – Rabotniçki, Strumica – Vesna Probishtip dhe UGD Shtipi – Universiteti i Tetovës.

Në grupin e ekipeve të play out më 3 shkurt, takohen: Shkëndija – Makedonija Xhio, Boreci –Vardari dhe Susheva Janta Volej.

Në bazë të informatave nga klubet pjesëmarrëse ato kanë filluar me përgatitje për këtë fazë kampionatit por nuk ka asnjë informacion se ndonjë ekip ka angazhuar përforcim apo freskim të ekipit./KlanMacedonia

You may also like