Albin Kurti nuk e përkrah opozitën shqiptare! – Shqip

by admin
Spread the love

Sipas Menduh Thaçit, kreu i qeverisë së Kosovës nuk i përkrah partitë opozitare shqiptare, por këta të fundit mundohen, sipastij, ta tërheqin atë dhe ta implikojnë në zgjedhjet e Maqedonisë edhe shtetin e Kosovës.

“Albin Kurti nuk i përkrah ata. Unë mendoj se si natyrë, si politikan, si intelektual, si njeri jashtëzakonisht i përgatitur, mendoj se Albin Kurti jep një performancë politike si kryeministër i Kosovës se është i pakënaqur me pozitën e shqiptarëve në Maqedoni në sistem dhe me statusin e tyre shoqëroro-juridik. Super. E vërtetë. Edhe ne jemi të pakënaqur”, deklaroi Menduh Thaçi./tvklan.mk

You may also like