Xhafer Tahiri: Rinia e Vushtrrisë janë motivi im i punës

by admin
Spread the love

Jo vetëm në politikë. Tashmë nuk po i ndahet edhe sportit. Është kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të Vushtrrisë nga radhët e LDK-së, Xhafer Tahiri.

Ditë me shumë aktivitete si ky sot, kandidatin për kryetar të Vushtrrisë Xhafer Tairin po e mbushin me shumë energji duke mos u ndalur së shërbyeri edhe në këtë fushë.

Tahiri tha se rinia janë motivi i punës së tij.

Postimi i plotë:

Ditët me aktivitete si ky sot, më mbushin dhe më japin energji që të mos ndalem së ju shërbyeri. Energjia e rinisë së Vushtrrisë është motivi i punës time, çdo ditë. Gjithmonë do të jenë prioritet i qeverisjes time. #160 #LDK

https://www.facebook.com/xhafertahiriofficial/videos/382811583322514

You may also like