TIRANA'S ROCK TOWER, BETONIMI I THEMELEVE | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the love
728x90px“OBJEKT BANIMI DHE SHERBIME “TIRANA’S ROCK”, ME 25, KATE MBI TOKE DHE 5 KATE PARKIM NENTOKE Një projekt unik i pozicionuar në qendër të …

bekimcair
ash-ads

Lajme interesante

You may also like