Princi William flet publikisht për herë të parë që nga diagnoza e kancerit të mbretit Charles – Shqip

by admin
Spread the love

Princi William i është referuar diagnozës së kancerit të mbretit për herë të parë që nga njoftimi i Buckingham Palace të hënën.

Duke mbërritur në një gala për Shërbimin e Ambulancës Ajrore në Londër, Princi i Uellsit u bëri dorë njerëzve të mbledhur jashtë vendit të ngjarjes.

“Ne i vlerësojmë vërtet mesazhet dashamirëse të të gjithëve, faleminderit”, tha ai.

Princi William u kthye në punë duke mbështetur Mbretin të mërkurën, kur ai priti një ceremoni investimi në Kështjellën Windsor.

Pallati Buckingham njoftoi se Mbreti ishte diagnostikuar me kancer në një deklaratë të hënën.

Harryt i ishte thënë, si anëtarëve të tjerë të familjes mbretërore, personalisht nga Mbreti për diagnozën e tij dhe shpejt hipi në një fluturim nga Kalifornia, duke kaluar rreth 45 minuta në Clarence House të martën përpara se të kthehej të mërkurën.

Mbreti dukej i relaksuar më vonë atë ditë kur, teksa u kthye në Sandringham, u pa në publik për herë të parë që nga shpallja e diagnozës.

Audienca e tij private javore me kryeministrin është planifikuar të mbahet përmes telefonit dhe jo personalisht.

William pritet të marrë më shumë detyra publike, teksa babai i tij fokusohet në trajtim shëndetësor.

You may also like