Planifikohet kthimi i Maldinit te Milani, një takim në Arabinë Saudite vendos të ardhmen kuqezi

by admin
Spread the love

Një sërë thashethemesh dhe mosmarrëveshjesh vazhdojnë të rrethojnë të ardhmen e Milanit, të cilat duket se nuk e humbasin qëndrueshmërinë, pavarësisht mohimit të fundit në qarqet “RedBird” për një kthesë të re të mundshme dhe të afërt me hyrjen e fondit sovran PIF si aksionar.

Fillimisht një pakicë aksionesh, por e destinuar për t’u rritur gradualisht, duke qenë se Xherri Kardinale prej kohësh kërkon partnerë në financimin e projektit të stadiumit të ri në. Sipas asaj që u raportua nga “Repubblica”, fundjava e ardhshme dhe zhvillimi i Çmimit të Madh të Arabisë Saudite në Xhedah mund të përfaqësojë një tjetër fazë shumë domethënëse në afrimin e investitorëve të Lindjes së Mesme me galaktikën kuqezi.

Aq sa mund të parashikojmë praninë personale të Kardinale, i cili gjithashtu mburret me interesa ekonomike në qarkun e Formulës duke investuar në ekipin Alpin dhe dy figura kyçe për të kaluarën e afërt të Milanit dhe të ardhmen e tij të afërt.

E KALUARA DHE E TASHMJA – “Sky Sport” në fakt ka konfirmuar se, me rastin e raundit të dytë të Kampionatit Botëror pas debutimit në Bahrein, shumë VIP-a do të mbushin tribunat e mes tyre Zlatan Ibrahimovic, super konsulent për “RedBird” që nga dhjetori dhe gjithnjë e më shumë pikë referimi e Kardinales për gjithçka që lidhet me drejtimin e Milanit.

Në fakt, në Xhedah do të jetë ish-drejtori i zonës teknike Paolo Maldini. Një rastësi sigurisht kurioze, duke marrë parasysh lidhjen në muajt e fundit (përsëri sipas “Repubblica) të emrit të Maldinit me disa subjekte me bazë saudite të interesuara potencialisht për të marrë një pjesë, ose të gjithë paketën e aksioneve të klubit, e thënë ndryshe fondi “PIF”.

Ky i fundit synon kontrollin e Milanit e për pasojë rikthimin e Paolo Maldini, çka do të ishte diçka vërtetë e bujshme, duke qenë se pikërisht legjenda u shkarkuar nga Kardinale diçka më pak se një vit më parë.

PANORAMASPORT.AL

You may also like