Një tjetër ditë e rëndë në historinë parlamentare të Republikës – Shqip

by admin
Spread the love

Për dhunën në Kuvendin e Kosovës ka reaguar edhe LDK. LDK shprehet se sot ishte një tjetër ditë e rëndë në historinë parlamentare të republikës.

“Pamjet e shëmtuara të dhunës nuk e kanë vendin në Kuvendin e Republikës. Nuk e kanë pasur asnjëherë – as në të shkuarën – as tani. Sot, ishte një ditë tjetër e rëndë në historinë parlamentare të Republikës.

Instaluesit e dhunës në Kuvendin e Kosovës nuk kanë të drejtë moralizuese sot. Ata kanë ushqyer polarizimin e skajshëm shoqëror, kanë ushqyer gjuhën e urrejtjes, ndarjes e përpalsjes në çdo sjellje e veprim të tyre; e bëjnë dhe sot.

Këtë sjellje të papërgjegjshme, ndarëse e përplasëse nuk guxojmë ta ushqejmë njësoj”, deklaroi LDK./tvklan.al

You may also like