Nga e mërkura mbi 50 produkte ushqimore do të shitet me “çmim të garantuar”

by admin
Spread the love

Qeveria nesër në seancë do ta konfirmojë listën e prodhimeve të cilët nga e markuar do të shiten me çmim të garantuar dhe nuk do të mund të shtrenjtohen 30 nëntor.
Bëhet fjalë për mbi 25 kategori dhe mbi 50 prodhime nga industria e bukës, mishit, qumështit, ndërsa do të shiten me çmimin e 1 gushtit dhe 10% lirim nga ajo.
Këtë në pres konferencë e ka paralajmëruar ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, transmeton SHENJA.
Ai ka thënë se lista e prodhimeve është bërë sipas Listës së Entit për Statistika për atë se çfarë më tepër shpenzojnë qytetarët.

The post Nga e mërkura mbi 50 produkte ushqimore do të shitet me “çmim të garantuar” appeared first on Shqip.

You may also like