Nderohen sportistët me urdhërin “8 Shtatori”, ndër ta edhe Shaban Tërstena

by admin
Spread the love

Me rastin e festës së sotme “Dita e Pavarësisë” së Maqedonisë së Veriut, presidenti Stevo Pendarovski në një ceremoni solemne nderoi katër sportistë të cilët në karrierën e tyre arritën të dekorohen me medalje nga Lojërat Olimpike Verore dhe Paraolimpike, me urdhrin “8 Shtatori”.

Ndër të nderuarit janë kampioni olimpik Shaban Trstena, kampionet olimpike paraolimpike Olivera Nakovska-Bikova dhe Branimir Jovanovski dhe djali i argjendtë nga Tokio, Dejan Georgievski.

“Sporti i bashkon njerëzit dhe sukseset e sportistëve bëjnë krenar gjithë kombin.

Jam jashtëzakonisht i lumtur që sot katër heronj të sportit do të marrin urdhërin “8 Shtatori”, tha presidenti Stevo Pendarovski.

You may also like