Mos më hap kështu problemesh ore!

by admin
Spread the love

Në shtëpinë e “Big Brother VIP”, u zhvillua mbrëmë nga banorët një “Cabaret Night” ku kënduan dhe interpretuan mes njëri-tjetrit. Pas koncertit, pati një “problem” mes Oltës dhe Kristit. Ja debati mes tyre…

Kristi: Çfarë bëra që s’të pëlqeu? Olta: Mos shpif kaq! Kristi: Okej nuk do e them, dakort. Olta: Po përse e thua një gjë që nuk ka ndodhur.

Kristi: Çfarë nuk ka ndodhur? Olta: Atë gjënë aty… S’ta bëra unë! Kristi: Jo nuk ma ke bërë ti ma ka bërë një tjetër e vërtetë.

Olta: E kam seriozisht. Je manipulues , si Luizi! Kristi: Jo Luizi nuk është manipulues, është mashtrues! Olta: Je bërë pra si ai…

Kristi: Pse? Olta: Sepse mashtron! Kristi: Ti ishte aty dhe të thashë ma hiq këmishën të lutem dhe më gërvishte pa dashje çfarë të keqe ka.

Olta: Po përse më akuzon se të gërvishta! Kristi: Sepse duke e tërhequr bluzën më gërvishte! Olta: Po por nuk e ‘shite’ kështu, e ‘shite’ sikur unë ta bëra për kastile

Kristi: Jo nuk e bëra ashtu. Olta: Të lutem mos ma ‘shite’ ashtu sepse më vë në pozitë shumë të vështirë sepse unë nuk jam në pozita që të bëj ashtu gjërash. E ke shumë gabim

Kristi: Po e keqpërdor edhe këtë sepse ti e di shumë mirë që e bërë pa dashje! Olta: Mos më fut mua në probleme të tilla ore…

You may also like