Komplikacionet nga virozat/ Në Korçë, rritet numri i personave me probleme në rrugët e frymëmarrjes

by admin
Spread the love

Rreth 50 persona në ditë i drejtohen Senatoriumit të Korçës, si pasojë e komplikacioneve të shkaktuara nga gripi në rrugët e frymëmarrjes.

Sipas specialistëve krahas të sëmurëve kronikë probleme me frymëmarrjen kryesisht pneumoni janë hasur edhe tek moshat e reja ndërsa apelojnë që në rastet kur temperatura apo vështirësitë zgjasin më shumë se 3 ditë ata ti drejtohen mjekut të familjes dhe specialistëve.

Aktualisht, në senatoriumin e Korçës janë të shtruar mbi 40 pacientë ndërsa pjesa tjetër pas marrjes së shërbimit mjekësor trajtohen në kushte shtëpie.


Top Channel

You may also like