Sela për shkarkimin e ministrave që e përkrahën Taravarin: Patjetër që e kemi shumicën

by admin
Spread the love

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të votojë për shkarkimin e ministrit Fatmir Mexhiti dhe Azir Aliu nga Aleanca për Shqiptarë.

Ziadin Sela nga rradhët e Aleanës për Shqiptarë pas përçarjes partiake theksoi se do të votojë për shkarkimin e ministrave, duke theksuar se kanë sigurar edhe votat e mjaftueshme.
“Po patjetër që e kemi shumicën, presim që të zbatohen vendimet e organeve të partisë. E kemi marë një vendim në Këshillin drejtues që në të njejtën kohë është edhe Komisioni kuadrovik i partisë dhe sot duhet të implementohet ajo që e kanë parë si vendim Aleanca për Shqiptarë”, tha Sela.

MARKETINGYou may also like