Prej sot, nipi i kriminelit Slobodan Millosheviq zë vend në parlamentin serb – Shqip

by admin
Spread the love

Seancën e parë konstituive të Parlamentit të Serbisë do ta udhëheq Nada Matsura ndërsa do të ndihmohet nga Marko Millosheviq, nipi i kriminelit të luftës Slobodan Millosheviq.

Millosheviqi u zgjodh deputet i listës “Ivica Daçiq – Kryeministër i Serbisë” (SPS) ndërsa ka lindur më 14 janar të vitit 1999.

Nipi i Millosheviqit zuri vendin e tretë në listën zgjedhore “Ivica Daçiq – Kryeministër i Serbisë”, që ishte një koalicion i Partisë Socialiste të Serbisë (SPS), Serbisë së Bashkuar (JS) dhe të Gjelbërve të Serbisë (ZS), i cili mbështeti ministrin e Jashtëm serb, Ivica Daçiq.

Më e reja ndër deputetët e sapo zgjedhur është Nastasja Bakoviq, e cila vjen nga koalicioni opozitar “Serbia kundër dhunës”.

You may also like