Një maji ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

by admin
Spread the love

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se dita e hënë (1 maji), Dita Ndërkombëtare e Punës, është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV).

Dita e 1 majit lidh edhe fundjavën duke ofruar 3 ditë pushime.

You may also like