Milloshoski: VMRO në ditët në vijim do të vendosë nëse do të merr pjesë në qeverinë teknike

by admin
Spread the love

Deputeti dhe anëtar i Komitetit Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshoski  sonte deklaroi se organet e partisë në ditët në vijim do të vendosin nëse VMRO-DPMNE do të marrë pjesë në qeverinë teknike. Sipas tij, VMRO-DPMNE duhet të marrë pjesë në qeverinë teknike për t’i heqë nga pushteti LSDM-në dhe BDI-në.

Sipas tij, VMRO-DPMNE duhet të merr pjesë në qeverinë teknike në mënyrë që ta shfuqizojë pushtetin e LSDM-së dhe BDI-së, ndërse ministrat e kësaj partie, thotë Milloshoski, do të keni mundësi ta shndërrojnë qeverinë më transparente

“Vlerësoj se ministri i MPB-së, MPPS-së dhe tre zëvendësit në bujqësi, financa dhe MSHIA do të ishin investim i mirë që të zvogëlohen malverzimet e LSDM-së dhe BDI-së”, tha Milloshoski duke shtuar se jo më kot Fatmir Besimi është zgjedhur shef i shtabit zgjedhor në BDI.

MARKETINGYou may also like