“Më ke përdorur” Beatrix e prekur i drejtohet Kledit – Shqip

by admin
Spread the love

16:44 | 17 Nentor 2021

Kledi ka deklaruar se ka një lidhje disavjeçare jashtë shtëpisë, por nga ana tjetër ishte ai që ftoi në një darkë Beatrix.

Kjo gjë ka konfuzuar shumë atë dhe publikun jashtë.

Mbrëmjen e djeshme Beatrix u shpreh se u ndie paska e përdorur dhe e zhgënjyer pasi ajo nuk i ka dhënë asnjë shpresë Kledit.

“Më ke përdorur. Ti një herë më ke thënë jam single ndërsa të tjerëve i ke thënë që nuk je”, tha ajo.

Kledi nga ana tjetër reagon i shqetësuar pasi nuk ka dashur ta bëj atë të ndihet keq.

“Më thuaj mua kur të kam përdorur unë ty? E di ç’do të thotë të përdoret një njeri? Nëse unë dal me ty dhe të thëm që jam single dhe provoj që të lidhem me ty,”, i tha ai.

Lexo lajme interesante

You may also like