Kovaçevski për plumbin e gjetur te shtëpia e Taravarit: Të intervenojë MPB-ja

by admin
Spread the love

Kryetari i LSDM-së Dimitar Kovaçevski, sot ka folur në lidhje me ngjarjet e fundit në Aleancën për Shiptarët. Kovaçevski tha se është i shqetësuar për informacionet për plumbin e gjetur në oborrin e kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari dhe shtoi se nëse është e vërtetë, MPB-ja duhet të ndërhyjë në këtë rast, ashtu siç ndërhyri në lidhje me sulmin e djeshëm ndaj drejtorit të një institucioni qeveritar.

“Sigurisht që jam i shqetësuar për këtë. Më njoftuan se MPB tashmë ka ndërhyrë në pjesën e përleshjes së djeshme në Tetovë, ku drejtori i një institucioni qeveritar është sulmuar nga një person i identifikuar me emër dhe mbiemër. Unë besoj se MPB duhet ta përfundojë. E nëse kjo informatë që sapo ndatë është e saktë, atëherë duhet të ndërhyhet në mënyrë të rreptë në të njëjtën mënyrë”, tha Kovaçevski.
I pyetur nëse pas turbulencave në Aleancën për Shqiptarët këtë fundjavë, ai mendon se kjo parti është më afër apo më larg “Frontit Evropian”, Kovaçevski u përgjigj se secila parti politike vendos brenda organeve të veta se si do të pozicionohet politikisht.

MARKETINGYou may also like