HOTEL TIRANA INTERNATIONAL | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the love133 metra, 33 kate mbi tokë dhe 4 nën tokë, këto janë të dhënat e kullës që po ndërtohet ngjitur me pjesën e pasme të “Hotel Tiranës”, në qendër të kryeqytetit.

Lexo lajme interesante

You may also like