Hani gjithmonë një mollë para gjumit, arsyeja do t’ju çudisë

by admin
Spread the love

Nëse gjithmonë jeni trembur se nuk duhet të hani asgjë para se të flini, ne do t’ju tregojmë se molla është një nga frutat që ju mund ta konsumoni pa frikë para gjumit.

Nuk do t’iu rëndojë në stomak, por do t’ju bëjë mirë.

Molla ka përmbajtje të lartë vitaminash dhe mineralesh, antioksidantë, polifenole dhe pothuajse fare yndyrë.

Vitamina C e mollës ndihmon në uljen e presionit të gjakut, përmirësimin e frymëmarrjes dhe uljen e nivelit të sheqerit në gjak, duke ju relaksuar.

Po ashtu, vitamina B6 ndihmon në djegien e yndyrave gjatë natës.

Nëse më parë keni pasur problem me gjumin, duke mos fjetur rehat, ne ju sugjerojmë të hani çdo natë para gjumit një mollë për një gjumë të qetë.

Lexo lajme interesante

You may also like