EYES OF TIRANA TOWER, FAZA AKTUALE E PUNIMEVE | 5K DRONE VIDEO, TIRANA 2022

by admin
Spread the loveEyes of Tirana ndodhet në qender të kryeqytetit dhe është një nga projektet më ambicioze të Masterplanit për Tiranën. Projektimi …

Lexo lajme interesante

You may also like