Çmenduri/ Jul Deda ka rrahur me grushte gruan e tij? Akuzat e rënda

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

Graciano duket se ja ka dedikuar ditën e sotme vetëm debateve në shtëpi. Tonet e larta në debatin me Julin dhe gjuha e ashpër që ata po përdorin kundrejt njëri-tjetrit ka shkaktuar shqetësim tek banorët. Debati arriti kulmin kur Graciano e akuzon Julin sikur ka dhunuar gruan e tij. Ky i fundit e ofendon Gracianon duke e quajtur ‘pusetë të kësaj shoqërie’.

Juli: A je danez a je shqiptar?

Graciano: Nëse shqiptarët paskan rrahur gratë dhe e tregojnë nuk dua të jem shqiptar.

Juli: Kush ka rrahur gratë? Ti qenke nje pis ordiner, ti je një pusetë e kësaj shoqërie.

Graciano: Siç je ti. Unë jam arti shqiptar.

Juli: Ti je arti shqiptar? Ti je një djalë pis, një fundërrinë.

Graciano: Jam krenar që jam shqiptar dhe jam versioni më i mirë i shqiptarëve.

The post Çmenduri/ Jul Deda ka rrahur me grushte gruan e tij? Akuzat e rënda appeared first on NTV.

You may also like