“Babai më helmoi kur isha 4-vjeç, më dogji dhe shtëpinë” – Shqip

by admin
Spread the love

Sara Gjordeni, e njohur për pjesëmarrjen e saj në Big Brother Vip, ka ndarë me publikun një rrëfim të thellë dhe personal mbi sfidat dhe pengesat që është përballur që nga fëmijëria. Në një intervistë të fundit, ajo ka rrëfyer për një ngjarje të tmerrshme në moshën katërvjeçare, kur u përball me një akt të rëndë nga babai i saj, i cili jo vetëm që tentoi ta rrëmbente, por edhe e helmoi atë.

Sara ka zbuluar se kjo nuk ishte e vetmja herë që u ndje e kërcënuar nga babai i saj; ai vazhdoi të jetë një burim frike dhe ankthi për shumë vite, duke e ndjekur dhe shantazhuar atë, dhe madje duke i djegur shtëpinë. Si pasojë e këtyre ngjarjeve, Sara nuk e ka takuar më babain e saj që nga ajo kohë.

Ajo ka treguar se si nëna e saj, pasi u largua për në emigracion kur Sara ishte vetëm tre vjeç, u përball me sfida të mëdha, duke përfshirë humbjen e një veshke dhe probleme të vazhdueshme shëndetësore. Pavarësisht këtyre vështirësive, nëna e saj arriti të mbijetojë dhe të sigurojë një jetë më të mirë për të dyja në Greqi.

Sara gjithashtu ka ndarë përvojat e saj të dhimbshme të adoleshencës, ku u shantazhua përmes një llogarie false në internet për një periudhë katërvjeçare, e cila më vonë u zbulua të ishte veprim i babait të saj. Këto ngjarje kanë lënë gjurmë të thella në jetën e saj dhe kanë ndikuar në mënyrën se si ajo ndërvepron me të tjerët.

Në fund, gjykata vendosi që Sara të qëndronte me nënën e saj, një vendim që shkaktoi një reagim të ashpër nga babai i saj. Pavarësisht sfidave, Sara ka treguar forcë dhe guxim në përballjen me këto pengesa dhe vazhdon të jetë një zë i fuqishëm për ata që kanë përjetuar dhunë dhe abuzim në familje.

You may also like