A do e falje tradhtinë? Pyetja e Monika Lubonjës që futi Aurela Gaçen në mendime – Shqip

by admin
Spread the love

Diva e muzikës Aurela Gaçe dhe aktorja e mirënjohur Monika Lubonja ishin të ftuara në “Goca dhe gra”, ku gjatë intervistës nuk ngurruan të shprehin mendimet e tyre për shumëçka, që nga martesa tek divorci. Në një moment, Monika e pyeti Aurelën nëse e fal tradhtinë. Aurela u shpreh e prerë që jo, por me pyetjen e rradhës Monika e futi në mendime.

Monika Lubonja: A e fal tradhtinë?

Aurela Gaçe: Jo

Monika Lubonja: Je e sigurt edhe për një njeri që e do shumë?

Aurela Gaçe: Ai njeriu ta mbledhë mendjen. Unë nuk e kisha menduar ndonjëherë, tani që më fute në mendime do të përgjigjem një herë tjetër.

Lexo lajme interesante

You may also like