Zgjedhjet në Maqedoni, për “EuroNews” flet analisti Kastriot Arifi – VIDEO

Zgjedhjet në Maqedoni, për “EuroNews Albania” flasin analistët Kastriot Arifi dhe Nazim Rashidi – VIDEO

Leave a Reply