Nëna dhe djali u gjetën pajetë përqafuar, familja përzë qeveritarët nga ceremonia – VIDEO

Të mbijetuarit e familjes Cuka, babai dhe vajza bëjnë me faj shtetin, sepse autoritetet pas tërmetit të shtatorit u ka thënë se shtëpia e tyre është e banueshme.

Ata i kanë përzënë përfaqësuesit e shtetit që shkojnë dhe tentojnë t’i përqafojnë.

Sardi Çuka 18 vjeç dhe Fatmira Çuka 44 vjeç u gjetën përqafuar por të pajetë.

Tërmeti në Shqipëri mori 51 jetë.

Leave a Reply