128 gjoba për shoferët në Shkup, 33 për tejkalim të shpejtësisë

by admin
Spread the love

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (28.06.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit. Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 128 gjoba, nga të cilat 33 sanksione për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, gjashtë masa për vozitje pa patentë shofer, dy sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 8 gjoba për kundërvajtje që janë bërë nga drejtuesit e motoçikletave.
“Katër sanksione janë shqiptuar për kalim në sinjal të mbyllur – semafor i kuq, katër sanksione për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, një masë për mospërdorim të rripit të sigurisë”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB Maqedoni.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gifYou may also like