Zaev dhe Kovaçevski takojnë sot partnerët e koalicionit

by admin
Spread the love

Kryetari i ri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, së bashku me paraardhësin e tij dhe kryeministrin aktual Zoran Zaev, sot do të zhvillojnë një sërë takimesh individuale me përfaqësuesit e partnerëve të koalicionit, të cilët janë pjesë e shumicës parlamentare.

Sipas burimeve të larta partiake, takimet kanë për qëllim që lideri i ri i partisë dhe kryeministri i ardhshëm Kovaçevski të konsultohen me partnerët në pritje të përgatitjes së programit të ri qeveritar.

Gjithashtu dhe plotësimin e stafit të ministrive dhe institucioneve të tjera në nivel qendror.

Lajme interesante

You may also like