Viti 2022 është viti i flokut të shkurtër

by admin
Spread the love

Viti 2022 është një nga vitet e arta për prerjet e flokut të shkurtër dhe për të konfirmuar këtë trend ka ardhur një stil bob i ri që quhet bottleneck bob.

Ky variant i ri siguron që bob nuk do të dalë kurrë nga moda, sidomos pasi u zgjodh edhe nga Margot Robbie, e cila u shfaq në kopertinën e Vogue.  Sa i përket gjatësisë së kaskës së ngushtë, nga ana tjetër, ekzistojnë disa variante:

Më ekstremi ndalet në nofull me një prerje të pastër, duke e lënë qafën të pambuluar. Një tjetër më e butë ndalon pak para se të takohet me shpatullat , duke mbuluar kështu vetëm gjatësinë e qafës.

Lexo lajme interesante

You may also like