Victoria Beckham dhe personazhe të tjerë publikë që provuan ndërhyrjet e nuk ndaluan më!

by admin
Spread the love

Victoria Beckham na bëri të kthejmë kokën tek gjithë ata personazhe publikë që me kalimin e kohës u fiksuan me filler, botox apo çdo mjet që shkenca ka krijuar për të qëndruar më e re, apo për t’u dukur më bukur. Lufta e madhe nuk është vetëm e personazheve publikë, por edhe e atyre të thjeshtë.

Victoria që deri tani i kishte bërë të gjithë ta shihnin si simbol të natyralitetit, i fryu pak buzët, ngriti mollëzat dhe gjithë bota shkroi për transformimin e saj ekstrem.

Por ajo nuk është vetëm. Duket sikur sapo nis me ndërhyrje, çdo gjë kthehet në varësi dhe këto vajza na e vërtetuan:

Chrissy Teigen (nuk ka i ka fshehur ndërhyrjet, por nuk ka pranuar asnjëherë që ka ndërhyrë në mollëza)

Kylie Jenner (ka pranuar vetëm ndërhyrjen tek buzët e saj)

Britney Spears (ka pranuar se fillers tek buzët i duken interesante dhe i aplikon)

Lucy Hale (nuk ka pranuar kurrë se ka ndërhyrë, por ndryshimi është i dukshëm)

Gwen Stefani )nuk flet për ndryshimet në fytyrë edhe pse kanë qenë të shumta)

Kim Kardashian (i ka pranuar të gjitha ndërhyrjet plastike)

Lajme interesante

You may also like