“Vetëm te ti kam besim, je shumë e rëndësishme”, Luizi kërkon të bindë Kiarën

by admin
Spread the love

Luizi është afruar sërish me Kiarën, pasi ajo u mërzit me të. Dhe pse ka mohuar deri tani të ekzistojë pëlqim për të, Kiara e ka pranuar që Luizi e bën të ndjehet mirë.

Në anën tjetër Luizi ka shprehur që fjalët e saj vlejnë shumë, ndërsa konfliktet e fundit me banorët e tjerë bëjnë që vetëm te ajo të ketë besim.

“Për mua je më e rëndësishmja këtu brenda dhe do jesh edhe jashtë. Mjafton vetëm 1 fjalë e jotja”, tha Luizi, të cilit Kiara iu përgjigj që nuk i kushton rëndësi momentit.

Duket qartë që Luizi ka ndjenja të forta për Kiara Titon, por moderatorja vazhdon të ruajë distancën, duke i thënë që ende nuk është shumë e sigurt.

Lexo lajme interesante

You may also like