Tinder do të ofrojë një kategori të re abonimi “VIP” për vetëm $499

by admin
Spread the love

Tinder njoftoi të premten se po u ofron disa prej përdoruesve të tij më aktivë një abonim prej $499 në muaj, siç raporton Bloomberg.

Përdoruesit që nuk tremben nga ky çmim jashtëzakonisht i lartë do të kenë akses në shërbime shtesë, të tilla si aftësia për të dërguar mesazhe të drejtpërdrejta te njerëzit me të cilët nuk kanë bërë match” dhe “të shohin dhe të shihen nga profilet më të kërkuara të Tinder“, sipas ndaj kompanisë.

Tinder thotë se po ofron abonimin vetëm për më pak se 1% të përdoruesve të tij dhe nuk pret një numër të lartë të abonimeve. “Ne e dimë se ekziston një nëngrup përdoruesish shumë të angazhuar dhe aktivë që kanë prioritet mënyra më efektive dhe efikase për të gjetur lidhje, dhe kështu ne u angazhuam në teste dhe reagime të gjera me këtë audiencë gjatë disa muajve të fundit për të zhvilluar një ofertë krejtësisht të re.” tha shefi i produktit të Tinder, Mark Van Ryswyk.

Ky nuk është testi i parë i Match Group, kompania mëmë e Tinder, për aplikacione dhe veçori më ekskluzive për takime. Në korrik, Match Group bleu The League, e cila tregtohet drejt “përdoruesve të orientuar nga karriera që kërkojnë një marrëdhënie serioze“, sipas NY Post. Tinder Select fillimisht u shfaq si një nivel falas, vetëm me ftesa për “persona të famshëm”.

Presidenti i Match Group Gary Swidler tha në fillim të këtij muaji se edhe një numër i vogël abonentësh në nivelin VIP të Tinder mund të kenë një ndikim domethënës në të ardhurat.

You may also like