Sulm fizik ndaj një punonjëse në spitalin e Gostivarit

Më 20.07.2021 rreth orës 01:00, zyrtarët policorë të Gostivarit ar.restuan B.B (42) nga Turcani i Vogël, Gostivar, njofton portali Shqipmedia.

Njëzet minuta para kësaj, sipas raportit, ai sulmoi fizikisht J.J (60), një infermiere e ambulancës në Spitalin e Gostivarit dhe dëmtoi një pjesë të inventarit në lokalet.

Ai u ndalua në Stacionin Policor Gostivar dhe pasi të dokumentojë rastin, do të përgatitet një paraqitje e duhur.

Leave a Reply