“Shpirti i Ukrainës qëndron i pathyeshëm ndaj sfideve” – Shqip

by admin
Spread the love

Në një mesazh frymëzues të Pashkëve, Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskiy, u drejtua kombit të tij me një ton të vendosur dhe shpresëdhënës. Ai theksoi qëndresën dhe guximin e popullit ukrainas në përballje me sfidat e vazhdueshme.

“Edhe nën hijen e kërcënimeve të vazhdueshme, ne nuk tërhiqemi,” tha Zelenskiy, duke shtuar se “shpirti i Ukrainës është i pandalshëm dhe beson në triumfin e jetës mbi çdo pengesë.”

You may also like