Shaban Tërstena: Unë kam lindur për t’i shijuar fitoret, e jo për të qarë 

by admin
Spread the love

Kampioni olimpik në vitin 1984 dhe nënkampioni olimpik në vitin 1988, ish mundësi i mirënjohur Shaban Tërstena, tha se ka lindur për fitore dhe suksese dhe askujt nuk i përkulet.

Është iu vetmi sportist shqiptar që ka dy medalje olimpike, të artën dhe të argjendtën.

Është sportisti më i mirë i të gjitha kohërave në shqiptari!    

“Unë jam i lindur që të kem sukses, të mos pësoj dështime. Unë kam lindur për të ngritur kokën lart, asnjëherë për të mos i përkulur askujt, përveç Krijuesi i gjithësisë qe me tha forcën dhe shendetin.

Unë kam lindur për të provuar dhe shijuar fitoret, e jo për të qarë, vajtuar e as me kukat.

Unë kam lindur për të arritur këto sukseset e jetës sime dhe të mbetem një sportist i guximshëm”, ka shkruar Tërstena në profilin e tij në facebook.

You may also like