Quiz: E gjeni dot çfarë ka veshur Bebe Rexha?

by admin
Spread the love

Bebe Rexha guxon shpesh me veshjet dhe ja këtë e vërteton postimi i fundit. Këngëtarja është shfaqur e veshur me një bluzë ngjyrë vjollcë, sandale dhe një “fund” le të themi. Në fakt kur e pamë për herë të parë foton s’po e kuptonim se çfarë ishte, por pas një kërkimi zbuluam se Bebe ka veshur fundin asimetrik nga Diesel. Ky fund kushton 777 dollarë dhe është vërtet i veçantë. Megjithatë nuk e dimë nëse çdokush do e preferonte ta vishte. Ju do guxonit?

Lexo lajme interesante

You may also like