Psikologët: Jepuni fëmijëve vetëbesim

by admin
Spread the love

Vetëbesimi është njëra ndër dhuratat më të bukura që prindi mund t’ia bëjë fëmijës së tij. Carl Pickhardt psikologu dhe autori i 15 librave, thotë se një fëmijë i cili ka mungesë vetëbesimi, do të hezitojë të provojnë gjëra të reja dhe sfiduese, për shkak se ata kanë frikë nga dështimi dhe ngurrojnë për shkak se mendojnë se do t’i dëshpërojnë të tjerët. Si rezultat, kjo sjellje mund t’i ndalë ata…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like