Plas sërish sherri mes Merit dhe Rozës: Të shkul flokët dhe ekstejshënat

by admin
Spread the love

Debatet mes Meri Shehut dhe Roza Latit nuk mungojnë në asnjë moment. Në një bisedë me Eglën, Meri Shehu tregon se është kapur sërish me Rozën, këtë herë sepse i tha që mjekra e saj duket silikon. Sipas saj Roza i është kthyer duke i thënë se “do ia shkulte flokët dhe ekshtejshënat”.

“I thashë ja kjo mjekra duket si silikon. Kaq dhe ika dhe më tha mua moj kë quan ti…? I thashë moj je në terezi ti? I thashë je mirë ti moj? Po unë të shkul flokët, të shkul ekstejshënat, e di t’i se çfarë të bëj unë? Ua thashë unë iku kjo! Kush është ajo? Të gjithë kemi lënë shtëpitë tona, njerëzit tanë, por jo të na ulë një copë zhargavinë.”– tregon Meri.

The post Plas sërish sherri mes Merit dhe Rozës: Të shkul flokët dhe ekstejshënat appeared first on NTV.

You may also like