Photoshop-i dhe realiteti, të vërtetat që fshihen pas fotove të personazheve publikë

by admin
Spread the love

Dekadat e fundit, photoshop është bërë pjesë integrale e pjesës më të madhe të reklamave sepse ndihmon në shtimin e shitjeve, nëpërmjet promovimit të së bukurës. Madje teknologjia ka arritur deri në atë pikë sa të modifikohen edhe videot. Editimi ndihmon në rregullimin e bardhësisë, ngjyrave dhe gjithçkaje tjetër. Gjithashtu bën të mundur që aktoret apo modelet tona të preferuara të duken sikur nuk kanë ndryshuar me kalimin e viteve, pavarësisht se kjo nuk është e vërtetë. Edhe personazhet publikë janë si gjithë njerëzit e tjerë dhe koha ndikon njësoj edhe tek ta. ‘Bright Side’ ka publikuar një grup fotosh krahasuese të personazheve publikë mbi 45 vjeç të cilët ndryshojnë nga kopertinat e revistave në realitet. Me këto foto do kuptoni se plakja është një proces që herët apo vonë do na prekë të gjithëve dhe asgjë nuk mund ta ndalë. / revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like