Perimet, frutat dhe peshku bëjnë trurin më të freskët

by admin
Spread the love

Dieta e shëndetshme mund t’i mbajë njerëzit të mençur dhe të kujdesshëm. Njerëzit të cilët hanë shumë perime, fruta dhe peshk kanë vëllime të trurit që janë mesatarisht 2ml më të mëdha se ata që kënaqen me pije me sheqer, një studim i gjetur sot, njofton Klan Kosova. Për ta vënë atë në kontekst, një reduktim i vëllimit të trurit prej 3.6ml është i barabartë me një vit të plakjes.

Source

You may also like