Pa rrymë një pjesë e Sarajit dhe Çuçer Sandevës, ndërsa pa ujë një pjesë e Karposhit dhe Gazi Babës

by admin
Spread the love

Për shkak të intervenimeve të planifikuara teknike në rrjetin elektrodistributiv sot pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Saraj dhe Çuçer Sandevë.

“Në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 15:00 pa rrymë do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të Çuçer Sandevës, ndërsa prej orës 11:00 deri në orën 14:00 shfrytëzuesit nga rruga ‘1721’ nga Saraji drejt Gllumovës”, informojnë nga QRMK Shkup.

Për shkak të rikonstruimit të rrjetit të ujësjellësit f150mm në rrugën “Rilski kongres” numër 1 sot ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve “Rilski Kongres” dhe një pjesë e rrugës “Partenij Zografski” në komunën Karposh. Furnizimi me ujë do të jetë i ndërprerë prej orës 9:00 e deri në përfundimin e intervenimit.

Pa ujë për shkak të një defekti në rrugën “Tashko Karaxha” numër 9, sot do të jenë shfrytëzuesit e kësaj rruge, si dhe një pjesë e rrugëve “Trifun Haxhijanev” dhe “Bapçor” në komunën Gazi Babë. Ndërprerja në furnizimin me ujë do të jetë nga ora 8:30 e deri në përfundimin e intervenimit, informojnë nga QRMK Shkup.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gifYou may also like