“Nuk vij më mbas teje” Dj Pm i drejtohet Sarës

by admin
Spread the love

Pm ka qenë i pari që ka shprehur një pëlqim për blogeren ku dhe u afrua shumë me të.

Sarah nga ana tjetër nuk ka tentuar të afrohej shumë me PM pasi donte të vazhdonte me hapa të sigurt.

Pm ja ka bërë të ditur Sarës se nuk do të tentojë më ti afrohet asaj pasi sipas tij ajo e ka lënë atë në pritje.

“Nuk vi më mbas teje. Duhet të bësh ti diçka që unë ndoshta mund të ndryshoj mendim”, tha ai.

Lexo lajme interesante

You may also like