MPJ-ja u bën thirrje qytetarëve tanë që të largohen nga zonat e rrezikuara në Slloveni

by admin
Spread the love

 Për shkak të stuhisë së madhe në Slloveni, janë mbyllur shumë rrugë dhe autostrada  në të gjithë vendin. Ministria e Punëve të Jashtme u bëri thirrje të gjithë qytetarëve të Maqedonisë së Veriut që ndodhen në Slloveni që të largohen nga zonat e rrezikuara, veçanërisht ato përgjatë lumenjve.

“U bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut që të largohen nga zonat e rrezikuara, veçanërisht nga zonat përreth lumenjve. Gjithashtu u bëjmë thirrje qytetarëve që planifikojnë të udhëtojnë drejt Sllovenisë apo të kalojnë tranzit përmes saj, të kontrollojnë se cilat rrugë janë të lira”, theksohet në kumtesën e MPJ-së.

Njëherit, nga Ministria i lusin qytetarët, nëse ndodhen në rajonet e prekura dhe kanë nevojë për ndihmë, të kontaktojnë Ambasadën e Maqedonisë së Veriut në Lubjanë, në numrat e telefonit: +386 1 421 00 21; +386 41 544 222 ose në adresën elektronike:l[email protected].

Po ashtu, shtetasit tanë mund të paraqiten edhe në

MARKETING
You may also like